Ik zoek Willy Russchen-Ketelaar en Piet Smilda

Voor zover ik weet is er in 1996 een familieboek verschenen, samengesteld door Piet Smilda en Willy Russchen-Ketelaar, maar daarna is er niets meer verschenen. Ik heb tot een jaar of 2 geleden contact gehad met Willy Russchen-Ketelaar. Zij schreef toen

Door Hendrik Smilda uit Tolbert is mij en oom Piet gevraagd om de Smilda gegevens over te nemen en t.z.t. een boek ervan te maken omdat hij ernstig ziek was. Oom Piet en ik hebben dat zo goed mogelijk gedaan en in 1995 is er een boek dus van de Smilda’s uitgekomen.

De oudere personen zijn via internet steeds beter op te sporen maar de huidige generatie is moeilijk op te sporen i.v.m privacy zijn gegevens moeilijk te krijgen. Ik ben op moment nog wel bezig met een nieuwe boek van de Smilda’s te maken met foto’s erbij.

Er is dus een nieuw boek? Maar zij schreef ook

Oom Piet is niet meer in staat om naar mensen te gaan (leeftijd en ziekte) en ikzelf ben ook vanwege ziekte veel aan huis en computer en internet aan huis gekluisterd.

Ik kan me voorstellen dat er het één en ander is voorgevallen (misschien wel ontvallen). De adressen die aan mij zijn gegeven: Willy Russchen-Ketelaar: Loohof 28, 9965 TR Leens en Piet Smilda: woont in Oosterwolde?

Wie weet meer?

4 thoughts on “Ik zoek Willy Russchen-Ketelaar en Piet Smilda

  1. mijn zusje willy russchen ketelaar is vorige week maandag overleden

  2. hallo. willy russchen is helaas vorige week 19 juni overleden. haar echtgenoot kan u misschien verder helpen. woont nog steeds in leens. met vr. gr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *