Aardbeving

Gistermorgen vertelde ik mijn ouders dat ik raar had gedroomd. Op het punt van wakker worden droomde ik dat mijn bed heen en weer werd geschud. In een poging, waarschijnlijk nog half slapend/dromend, dat te herhalen merkte ik dat dat onmogelijk was. Een paar minuten later werd ik wakker en ben ik uit bed gestapt. Mijn ouders keken mij aan en gingen over tot de orde van de dag. ’s Middags naar Hoogkerk geweest en ’s avonds weer naar mijn ouders gegaan. Toen ik daar aankwam keek mijn vader mij aan en zegt:”weet jij hoe laat dat was dat jij droomde/wakker werd?” Ik kijk hem aan en na even te hebben nagedacht zeg ik “rond 7 uur”. “Weet jij dat er een aardbeving is geweest in Middelstum rond 7 uur?”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *